Звернення міського голови Ігоря Забажана до жителів Новомиргородщини!

09.02.2023

Шановна громадо. Мені стало відомо, що головного лікаря Новомиргородської лікарні правоохоронними органами було затримано за отримання хабаря.

Мені прикро, що це відбулось, і таким людям, не залежно як будуть розвиватись події, не місце в нашій громаді на такій важливій посаді. Особисто я та депутатський корпус покладали багато надій на призначення нового керівника установи. Тим більше, що це був єдиний кандидат який подав документи до конкурсної комісії. Ми багато часу приділяли медицині, як під час розгляду питань у профільній комісії так і на погоджувальних радах, сесіях, консультувалися у обласних структурах та у профільному міністерстві. Фінансували стовідсотково всі потреби галузі. Але на жаль усі сподівання на розвиток медичної галузі головний лікар перекреслив своїм ганебним вчинком.

Однозначно, мною як керівником громади, буде запропоновано Галайді О.М. написати заяву на звільнення.

Як мені відомо, сьогодні в лікарні є багато проблем, пов'язаних з реорганізацією закладу, тому що головний лікар не зумів довести важливу інформацію до своїх працівників. Отже, найближчим часом, питання функціонування лікарні буде черговий раз обговорено з депутатським корпусом, а також з трудовим колективом, який є основою роботи закладу. Ми повинні не тільки утримати нашу медицину, а й розвивати.

Поділитися: