Створена Платформа допомоги

17.03.2022

Держпродспоживслужба спільно із командою Banza, за сприяння Офісу Президента України та профільних ЦОВВ, запускає централізовану платформу для управління процесами отримання, надання, оформлення, розподілу і контролю за цільовим використанням гуманітарної допомоги.

Платформою передбачений автоматизований прийом та співставлення запитів та пропозицій щодо допомоги. В режимі онлайн тепер можна відслідкувати терміни та статуси виконання завдань, отримати всю необхідну аналітику для скорочення термінів доставки гуманітарних вантажів тим, хто потребує цього найбільше.

У якості технічного рішення обрано low-code платформу Creatio - українського вендора із світовим імʼям, який безоплатно надав ліцензії для підтримки діяльності служби під час війни.

«ДПСС: Платформа допомоги – це сучасна система, яка допоможе збільшити ефективність взаємодії ЛОДА (Львівська обласна державна адміністрація), ЦВА (цивільно-військова адміністрація), виробників та постачальників продукції із волонтерськими організаціями. Це прискорить процес прийняття рішень, зекономить державні кошти та зробить процес прозорим», - зазначив виконуючий обовʼязки Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк.

Долучитися до Платформи допомоги можливо за посиланням.

Переходьте в наш телеграм канал, щоб дізнатись про останні новини першими.

Поділитися: