Рятівники Новомиргородщини отримали новий автомобіль

18.03.2022

Війна в Україні внесла багато коректив в наше життя та нашу роботу, але все ж таки ми намагаємося продовжувати працювати і над тими завданнями, які ставили перед собою до початку повномасштабної агресії ворога.

Сьогодні рятівники місцевої 25-ї ДПРЧ отримали новий пожежний автомобіль МАЗ. Машина призначена для доставки до місця пожежі бойового розрахунку, засобів пожежогасіння, пожежно-технічного озброєння і служить для гасіння пожеж водою і повітряно-механічною піною. Об’єм резервуарів пожежної машини становить 5 тонн.

Отримання даного автомобіля, для роботи наших рятівників, вдалося здійснити завдяки тісній співпраці Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області та Новомиргородської міської ради разом з місцевою службою ДСНС. Тож маємо подякувати особисто начальнику ГУ ДСНС України у Кіровоградській області Віталію Миронюку за організовану роботу. Звичайно хочемо, щоб даний автомобіль якомога менше використовувався в нашій громаді за своїм прямим призначенням, але відтепер нова техніка дозволить оперативніше реагувати на надзвичай ситуації.

Поділитися: