НА НАРАДІ В МІСЬКІЙ РАДІ

22.11.2021

Сьогоднішня щотижнева нарада під головуванням міського голови Ігоря Забажана розпочалась з представлення новопризначеного в.о. генерального директора КНП «Новомиргородська міська лікарня» Олександра Галайди. Міський голова наголосив на завданнях які стоять перед в. о. керівника міської лікарні та анонсував проведення конкурсного відбору на вакантну посаду генерального директора КНП «Новомиргородська МЛ»

Далі учасники наради обговорили питання підготовки до відзначення Новорічних та Різдвяних свят в школах та дитячих садочках громади, а також на територіях сільських населених пунктів.

Цього тижня починаємо активно працювати над підготовкою бюджету громади на 2022 рік. З цього приводу міський голова доручив провести зустрічі з старостами територій та визначитися з потребами у всіх галузях соціально-економічного та культурного розвитку.

Також на нараді розглянуто питання благоустрою в місті, підготовки до подальшого ремонту доріг, окремо обговорили питання виконавської дисципліни та взаємодії з спеціалістами на відділених робочих місцях.

Поділитися: