МАРШ ПОДЯКИ ЗСУ

19.06.2023

2022-23 навчальний рік випускники Новомиргородської громади завершили Маршем подяки Збройним Силам України та усім хто сьогодні на захисті української державності. Наші юнаки та дівчата висловили свою подяку військовим за те, що країна вистояла, за те, що вони навчались, за те, що їх захищали на полі бою й вони мали можливість закінчити школу.

Міський голова Ігор Забажан разом з випускниками, освітянами та батьками урочисто пройшли вулицями міста, вклонилися пам’яті полеглих захисників та вшанували загиблих хвилиною мовчання біля Меморіалу учасникам АТО.

В Центральному міському парку учасників Маршу подяки – випускників громади, привітали з початком дорослого та самостійного життя. До привітань приєдналися в режимі відеозапису і наші земляки, колишні випускники шкіл громади, що зараз знаходяться на фронті та захищають державу.

Патріотичний захід, який наповнив кожного учасника крутими та драйововими, емоціями завершує цей непростий навчальний рік, але не зважаючи на всі складнощі ми віримо ЗСУ, віримо що здолаємо агресора та відбудуємо державу. Випускникам Новомиргородщини бажаємо впевнено та рішуче крокувати далі по життю, так само впевнено як крокували вулицями міста під час Маршу подяки випускників Новомиргородщини.

ФОТОЗВІТ ТУТ

Поділитися: